Velkommen til BORN Nordic

 

Din foretrukne distributør.

Vi ønsker at gøre indkøb til din virksomhed, så let som muligt og satser derfor på at være så fleksible som overhovedet muligt.

Webshop

Overskuelig og brugervenlig webshop, der gør bestilling af produkter til en leg.

Internationale forsendelser

Vi leverer til hele verden.

Dropshipping

Ønsker du er benytte os som din dropshippingleverandør? Vi er klar!

Integrationer

Vi tilbyder direkte integrationer til vores system, så du kan hente og sende al nødvendig information.

Chatfunktion

Du har let og hurtig adgang til vores supportteam via vores chatfunktion.

Prisfiler

Du har mulighed for at få en prisfil i XML eller CSV format, der opdateres flere gange dagligt.

opret konto
NY KUNDE HOS BORN NORDIC
 
Simpel og hurtig oprettelse

Hos os er der ingen besværlig oprettelsesprocedure eller lang ventetid på godkendelse af en ny konto. En oprettelse tager ikke mere end 2-3 minutter og er typisk godkendt inden for et par timer.

Klik på OPRET KONTO herunder og udfyld formularen. Vær opmærksom på, at du skal have et CVR.-nummer for at kunne oprette en konto.

 
bornnordic.com
LAV DIT INDKØB FRA MOBILEN
 

Mange af vores mindre kunder ønsker at kunne handle via mobilen. Med vores responsive design, kan du let og hurtigt tilgå vores webshop, hvor du kan finde de ønskede produkter og gennemføre en bestilling. Brugervenligheden er i top således, at du nemt kan navigere rundt blandt produkter, kategorier og brands. Via søgefunktionen kan du også søge produkter frem via varenummer og stregkode, så de hurtigt kan lægges i kurven og du er helt sikker på at få bestilt det rigtige produkt.

Hvad siger kunderne?
 
"Vi har altid været meget tilfredse med det samarbejde vi har haft med BORN Nordic - de har altid været villige til at afhjælpe enhver situation og har med deres ekspertise løst mange af vore businesscases."

Morten D. Kvist

Global Sourcing Manager mobilcovers.dk & tabletcovers.dk

"Vi er rigtig glade for det samarbejde vi har opbygget, og har haft i hele processen, med at blive leverandør af Anker produkter. Vi har i opstartsfasen haft gode dialoger omkring sortimentssammensætningen, så vi sikrer at dække vores branche bedst muligt. Anker produkterne er det helt rigtige supplement til vores øvrige sortiment, hvor kvalitet og funktionalitet er i højsæde."

Tanja Gjesager

Indkøber/Buyer eventyrsport.dk

"BORN Nordic og Mackabler.dk har indgået et samarbejde omkring dropshipping af blandt andet Anker produkter. Vi er super tilfredse og har fra starten fået etableret et godt og effektivt samarbejde."

Anders Kristensen

CMO Mackabler.dk

"Vi samarbejder med BORN Nordic hos Gixmo med produkter fra Anker, RAVPower og andre mærker
Dermed sikrer vi, at endnu flere kan få gode kvalitetsprodukter. BORN Nordic er meget profesionelle og har været meget behjælpelige til at skabe den bedst mulige integration mellem vores og deres system, for at sikrer at kunderne ikke oplever nogen forsinkelser eller problemer med deres ordre."

Jonathan Parisi

CTO Gixmo.dk

"BORN Nordic har en masse spændende produkter. Det var nemt for os at tage produkterne ind med daglige filer med priser, produktinformationer mm. Meget automatiseret og let at gå til.."

Nikolaj Nielsen

Direktør avXperten.dk

Copyright © 2016-2020 BORN nordic ApS, Inc. All rights reserved. * BORN Nordic ApS, Landbrugsvej 10L, 5260 Odense S, CVR: 37859818